Advertentiemogelijkheden

op Amsterdamsights.com

100% Amsterdam

Amsterdamsights.com is een van de grootste websites die volledig gericht is op Amsterdam en haar toeristisch aanbod.

Doelgroep

Onze bezoekers zijn toeristen en zakelijke reizigers van vele landen die hun reis en verblijf in Amsterdam plannen, en daarbij op zoek zijn naar accommodatie, bezienswaardigheden en activiteiten om te doen in Amsterdam.

mockup

Doelgericht adverteren

Amsterdamsights.com heeft maandelijks circa 70.000 gerichte bezoekers (visitors), die gezamenlijk meer dan 150.000 pagina's bekijken (pageviews).

De site trekt bezoekers aan die - reeds geïnteresseerd in een bezoek aan Amsterdam - op zoek zijn naar informatie over Amsterdam en haar toeristische attracties. Zij zien uw advertentie als aanvullende informatie en storen zich er dus niet aan.

Deze positionering levert een zeer gerichte en gemotiveerde doelgroep op en biedt uw organisatie een zeer kosteneffectieve manier om deze bezoekers van Amsterdam te bereiken.

Via branded content en bannercampagnes bieden we een breed pakket aan advertentiemogelijkheden aan die er allemaal op gericht zijn om leads naar uw website te genereren.

Tarieven

Heeft u nog vragen over onze advertentiemogelijkheden en prijzen, stuur ons dan een email info@amsterdamsights.com (Nederlands of Engels) of bel ons op +31640081250